Adatvédelmi irányelvek

a dogbible.com

Az adatvédelmi jogszabályok, különösen az EU általános adatvédelmi rendelete (DSGVO) értelmében felelős:

Thomas Brandauer

Az érintettek jogai

Az alábbi jogokat bármikor gyakorolhatja az adatvédelmi tisztviselőnk megadott elérhetőségein:

  • Tájékoztatás az Ön általunk tárolt adatairól és azok feldolgozásáról (DSGVO 15. cikk),
  • A helytelen személyes adatok helyesbítése (DSGVO 16. cikk),
  • az Ön általunk tárolt adatainak törlése (DSGVO 17. cikk),
  • Az adatkezelés korlátozása, ha jogi kötelezettségek miatt még nem törölhetjük az Ön adatait (DSGVO 18. cikk),
  • tiltakozás az Ön adatainak általunk történő feldolgozása ellen (DSGVO 21. cikk) és
  • Adathordozhatóság, amennyiben Ön hozzájárult az adatfeldolgozáshoz vagy szerződést kötött velünk (DSGVO 20. cikk).


Ha Ön beleegyezését adta, akkor azt bármikor visszavonhatja a jövőre nézve.

Panasszal bármikor fordulhat a felügyeleti hatósághoz.

Osztrák Adatvédelmi Hatóság E-mail: dsb@dsb.gv.at
Hohenstaufengasse 3 Telefon: +43 1 531 15-202525
1010 Bécs Fax: +43 1 531 15-202690


Általános információk gyűjtése weboldalunk látogatásakor

A feldolgozás típusa és célja:

Amikor Ön belép a weboldalunkra, azaz amikor nem regisztrál, vagy más módon nem ad meg adatokat, automatikusan általános jellegű információkat gyűjtünk. Ezek az információk (szervernaplófájlok) tartalmazzák például a webböngésző típusát, a használt operációs rendszert, az Ön internetszolgáltatójának domainnevét, az Ön IP-címét és hasonlókat.

Ezeket különösen a következő célokból dolgozzák fel:

  • A weboldal zökkenőmentes kapcsolat beállításának biztosítása,
  • A weboldalunk zökkenőmentes használatának biztosítása,
  • a rendszer biztonságának és stabilitásának értékelése, valamint
  • egyéb adminisztratív célokra.

Az Ön adatait nem használjuk fel arra, hogy következtetéseket vonjunk le az Ön személyére vonatkozóan. Az ilyen jellegű információkat szükség esetén statisztikailag értékeljük, hogy optimalizáljuk internetes jelenlétünket és a mögötte álló technológiát.

Jogalap:

A feldolgozásra a DSGVO 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja alapján kerül sor, a weboldalunk stabilitásának és funkcionalitásának javításához fűződő jogos érdekünk alapján.

Címzettek:

Az adatok címzettjei lehetnek olyan technikai szolgáltatók, akik a weboldalunk üzemeltetése és karbantartása során megbízásfeldolgozóként járnak el.

Tárolási időszak:

Az adatokat töröljük, amint azokra már nincs szükség ahhoz a célhoz, amelyhez gyűjtöttük őket. Ez általában a weboldal biztosításához használt adatokra vonatkozik, amikor az adott munkamenet véget ér.

Előírt vagy előírt rendelkezés:

A fent említett személyes adatok megadása sem jogilag, sem szerződésileg nem kötelező. Az IP-cím nélkül azonban a weboldalunk szolgáltatása és működése nem garantálható. Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások és szolgáltatások nem állnak rendelkezésre vagy korlátozottan. Emiatt a kifogást kizárják.

Sütik

A feldolgozás típusa és célja:

Sok más weboldalhoz hasonlóan mi is használunk úgynevezett "sütiket". A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket az Ön végkészüléke (laptop, táblagép, okostelefon vagy hasonló) tárol, amikor meglátogatja a weboldalunkat.

Ez bizonyos adatokat szolgáltat számunkra, például az IP-címet, a használt böngészőt és az operációs rendszert.

A sütik nem használhatók programok indítására vagy vírusok számítógépre történő továbbítására. A sütikben található információk lehetővé teszik számunkra, hogy megkönnyítsük az Ön navigációját és helyesen jelenítsük meg weboldalainkat.

Az általunk gyűjtött adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik félnek, és nem kapcsoljuk össze személyes adatokkal az Ön hozzájárulása nélkül.

Természetesen cookie-k nélkül is megtekintheti weboldalunkat. Az internetes böngészők rendszeresen úgy vannak beállítva, hogy elfogadják a sütiket. Általában a böngésző beállításain keresztül bármikor kikapcsolhatja a sütik használatát. Kérjük, használja az internetböngésző súgófunkcióit, hogy megtudja, hogyan módosíthatja ezeket a beállításokat. Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunk egyes funkciói nem fognak működni, ha Ön letiltotta a sütik használatát.

Tárolási időszak és használt sütik:

Amennyiben Ön a böngészője beállításai vagy hozzájárulása révén engedélyezi számunkra a cookie-k használatát, a következő cookie-kat használhatjuk weboldalainkon:


Amennyiben ezek a sütik személyes adatokat (is) érinthetnek, erről a következő pontokban tájékoztatjuk Önt.

A böngésző beállításain keresztül törölheti az egyes cookie-kat vagy a teljes cookie-készletet. Ezenkívül tájékoztatást és utasításokat kap arról, hogyan törölheti ezeket a sütiket, illetve hogyan tilthatja le előzetesen a tárolásukat. A böngésző szolgáltatójától függően az alábbi linkek alatt találja meg a szükséges információkat:


Megjegyzés funkció

A feldolgozás jellege és célja:

Amikor a felhasználók megjegyzéseket hagynak a weboldalunkon, az említett adatokon kívül a hozzászólás létrehozásának időpontját és a weboldal látogatója által korábban választott felhasználónevet is tároljuk. Ez a biztonságunkat szolgálja, mivel a weboldalunkon található jogellenes tartalmak miatt büntetőeljárás indulhat ellenünk, még akkor is, ha azokat a felhasználók hozták létre.

Jogalap:

A megjegyzésként megadott adatok feldolgozása jogos érdeken alapul (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés f) pontja).

A hozzászólás funkció biztosításával szeretnénk lehetővé tenni az Ön számára, hogy egyszerű módon lépjen kapcsolatba velünk. Az Ön által megadott adatokat a kérés feldolgozása és az esetleges utólagos kérdések céljából tároljuk.

Címzettek:

Az adatok címzettjei adott esetben a megrendelés feldolgozói.

Tárolási időszak:

Az adatokat töröljük, amint az adatgyűjtés céljára már nincs szükség. Ez általában akkor van így, ha a felhasználóval folytatott kommunikáció lezárult, és a vállalat a körülményekből arra következtethet, hogy a kérdéses ügyet véglegesen tisztázták.

Kötelező vagy előírt rendelkezés:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes. Személyes adatainak megadása nélkül nem tudunk hozzáférést biztosítani Önnek a hozzászólási funkcióhoz.


Hírlevél

A feldolgozás típusa és célja:

Az Ön adatait kizárólag a feliratkozott hírlevél e-mailben történő elküldésére használjuk fel. Az Ön nevét azért adjuk meg, hogy a hírlevélben személyesen meg tudjuk Önt szólítani, és szükség esetén azonosítani tudjuk, ha Ön érintettként élni kíván az Ön jogával.

A hírlevél küldéséhez elegendő megadni az e-mail címét. Ha feliratkozik hírlevelünkre, az Ön által megadott adatokat kizárólag erre a célra használjuk fel. A feliratkozókat e-mailben is értesíthetjük a szolgáltatással vagy a regisztrációval kapcsolatos körülményekről (pl. a hírlevél szolgáltatással kapcsolatos változásokról vagy technikai körülményekről).

A hatékony regisztrációhoz szükségünk van egy érvényes e-mail címre. Annak ellenőrzésére, hogy a regisztrációt valóban az e-mail cím tulajdonosa végezte-e, a "double-opt-in" eljárást alkalmazzuk. Ebből a célból naplózzuk a hírlevél megrendelését, a visszaigazoló e-mail elküldését és az ezúton kért válasz kézhezvételét. További adatokat nem gyűjtenek. Az adatokat kizárólag a hírlevél küldésére használjuk fel, és nem adjuk át harmadik félnek.

Jogalap:

Az Ön kifejezetten megadott hozzájárulása alapján (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pontja) rendszeresen küldünk Önnek hírlevelet vagy hasonló információkat e-mailben az Ön által megadott e-mail címre.

A személyes adatainak tárolásához és a hírlevél küldéséhez való felhasználásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja a jövőre nézve. Minden hírlevélben talál egy erre vonatkozó linket. Ezen túlmenően bármikor leiratkozhat közvetlenül ezen a weboldalon, vagy tájékoztathat minket a visszavonásról a jelen adatvédelmi tájékoztató végén található kapcsolattartási lehetőségen keresztül.

Címzettek:

Az adatok címzettjei adott esetben a megrendelés feldolgozói.

Tárolási időszak:

Ebben az összefüggésben az adatok csak addig kerülnek feldolgozásra, amíg a megfelelő hozzájárulás fennáll. Ezt követően törlésre kerülnek.

Kötelező vagy előírt rendelkezés:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes, kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul. A meglévő hozzájárulás nélkül sajnos nem tudjuk elküldeni Önnek hírlevelünket.


Kapcsolatfelvételi űrlap

A feldolgozás típusa és célja:

Az Ön által megadott adatokat az Önnel való egyéni kommunikáció céljából tároljuk. Ehhez szükséges egy érvényes e-mail cím és az Ön neve megadása. Ez a vizsgálat kiosztását és az arra adott későbbi választ szolgálja. A további adatok megadása nem kötelező.

Jogalap:

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatok feldolgozása jogos érdeken alapul (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés f) pont).

A kapcsolatfelvételi űrlap megadásával szeretnénk lehetővé tenni, hogy egyszerű módon kapcsolatba léphessen velünk. Az Ön által megadott adatokat a kérés feldolgozása és az esetleges utólagos kérdések céljából tároljuk.

Ha Ön ajánlatkérés céljából lép velünk kapcsolatba, a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtása érdekében dolgozzuk fel (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés b) pontja).

Címzettek:

Az adatok címzettjei adott esetben a megrendelés feldolgozói.

Tárolási időszak:

Az adatokat legkésőbb a kérelem feldolgozását követő 6 hónapon belül töröljük.

Ha szerződéses kapcsolat áll fenn, a német kereskedelmi törvénykönyv (HGB) szerinti törvényes megőrzési határidők vonatkoznak ránk, és ezen határidők lejárta után töröljük az Ön adatait.

Kötelező vagy előírt rendelkezés:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes. Kérését azonban csak akkor tudjuk feldolgozni, ha megadja nevét, e-mail címét és a kérés okát.


A Google Analytics használata.

A feldolgozás jellege és célja:

Ez a weboldal a Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (a továbbiakban: "Google") által nyújtott Google Analytics webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Analytics "sütiket" használ, amelyek az Ön számítógépén elhelyezett szöveges fájlok, és amelyek segítségével a weboldal elemzi, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalt. A cookie által generált, a weboldal Ön általi használatára vonatkozó információkat a Google az Egyesült Államokban található szerverekre továbbítja és tárolja. Az IP-anonimizálás aktiválása miatt azonban ezeken a weboldalakon az Ön IP-címét a Google az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő államaiban előzetesen le fogja rövidíteni. A teljes IP-cím csak kivételes esetekben kerül továbbításra a Google egyik USA-beli szerverére, ahol lerövidítik. A weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat a weboldal használatának értékelésére, a weboldal tevékenységéről szóló jelentések összeállítására, valamint a weboldal tevékenységével és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja fel a weboldal üzemeltetője számára. Az Ön böngészője által a Google Analytics részeként továbbított IP-cím nem kerül összevonásra más Google-adatokkal.

Az adatfeldolgozás célja a weboldal használatának értékelése és a weboldal tevékenységeiről szóló jelentések összeállítása. A weboldal és az internet használata alapján ezután egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat kell nyújtani.

Jogalap:

Az adatok feldolgozása a felhasználó hozzájárulásán alapul (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Címzett:

Az adatok címzettje a Google mint megrendelésfeldolgozó. Ebből a célból a Google-lal megkötöttük a megfelelő megrendelés-feldolgozási megállapodást.

Tárolási időszak:

Az adatokat töröljük, amint már nincs rájuk szükség a nyilvántartási céljainkhoz.

Harmadik országból történő átutalás:

A Google az Ön adatait az Egyesült Államokban dolgozza fel, és csatlakozott az EU_USA adatvédelmi pajzshoz https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Rendelkezés Kötelező vagy előírt:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes, kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul. Ha megakadályozza a hozzáférést, az a weboldal működésének korlátozását eredményezheti.

A hozzájárulás visszavonása:

A böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával elutasíthatja a sütik használatát, azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja majd használni a weboldal teljes funkcionalitását. A cookie-k által generált és a weboldal használatával kapcsolatos adatok (beleértve az IP-címét is) Google számára történő gyűjtését és ezen adatok Google általi feldolgozását is megakadályozhatja az alábbi linken elérhető böngészőbővítmény letöltésével és telepítésével: Browser Add On a Google Analytics letiltásához.

A böngészőbővítmény mellett vagy annak alternatívájaként erre a linkre kattintva megakadályozhatja a Google Analytics általi nyomon követést az oldalainkon. Ez egy opt-out cookie-t telepít az Ön eszközére. Ez megakadályozza, hogy a Google Analytics a jövőben ezen a weboldalon és ezen böngésző számára gyűjtsön adatokat, amíg a cookie az Ön böngészőjében telepítve marad.

Profilalkotás:

A Google Analytics nyomkövető eszköz segítségével felmérhető a weboldal látogatóinak viselkedése és elemezhető az érdeklődési körük. Ebből a célból létrehozunk egy álneves felhasználói profilt.

Szkriptkönyvtárak használata (Google Webfonts).

A feldolgozás típusa és célja:

Annak érdekében, hogy tartalmunkat helyesen és grafikailag tetszetős módon jelenítsük meg a böngészőkben, ezen a weboldalon a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; a továbbiakban "Google") "Google Web Fonts" betűtípusokat használunk a betűtípusok megjelenítéséhez.

A könyvtárat üzemeltető Google adatvédelmi irányelvei itt találhatók: https://www.google.com/policies/privacy/

Jogalap:

A Google Webfonts integrációjának és a Google-nak történő adattovábbításnak a jogalapja az Ön hozzájárulása (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Címzettek:

A szkriptkönyvtárak vagy betűtípuskönyvtárak meghívása automatikusan kapcsolatot indít a könyvtár üzemeltetőjével. Ennek során elméletileg lehetséges - bár jelenleg nem világos, hogy az üzemeltető ebben az esetben gyűjti-e a Google adatait, és ha igen, milyen célból.

Tárolási időszak:

A Google Web Fonts integrációja révén nem gyűjtünk személyes adatokat.

A Google webes betűtípusokkal kapcsolatos további információk a https://developers.google.com/fonts/faq címen és a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhatók: https://www.google.com/policies/privacy/ .

Harmadik országba történő áthelyezés:

A Google az Ön adatait az Egyesült Államokban dolgozza fel, és csatlakozott az EU_USA adatvédelmi pajzshoz https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Rendelkezés Kötelező vagy előírt:

A személyes adatok megadását sem törvény, sem szerződés nem írja elő. Előfordulhat azonban, hogy a tartalom helyes megjelenítése a szabványos betűtípusok miatt nem lehetséges.

A hozzájárulás visszavonása:

A tartalom megjelenítéséhez rendszeresen a JavaScript programozási nyelvet használják. Ezért Ön tiltakozhat az adatfeldolgozás ellen, ha böngészőjében kikapcsolja a JavaScript végrehajtását, vagy JavaScript-blokkolót telepít. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a weboldal működésének korlátozását eredményezheti.

Beágyazott YouTube-videók.

A feldolgozás jellege és célja:

Egyes weboldalainkon YouTube-videókat ágyazunk be. A megfelelő bővítmények üzemeltetője a YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA (a továbbiakban "YouTube"). Amikor Ön meglátogat egy oldalt a YouTube bővítménnyel, kapcsolat jön létre a YouTube szervereivel. Ennek során a YouTube értesül arról, hogy Ön mely oldalakat látogatja. Ha Ön be van jelentkezve a YouTube-fiókjába, a YouTube személyesen Önhöz tudja rendelni a böngészési szokásait. Ezt megelőzheti, ha előzetesen kijelentkezik YouTube-fiókjából.

A YouTube-videó elindítása esetén a szolgáltató sütiket használ, amelyek a felhasználói viselkedésre vonatkozó információkat gyűjtenek.

A YouTube által végzett adatgyűjtés és -feldolgozás céljával és terjedelmével kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a szolgáltató adatvédelmi szabályzatát, ahol további információkat talál az Ön ezzel kapcsolatos jogairól és a magánéletének védelmét szolgáló beállítási lehetőségekről is(https://policies.google.com/privacy). A Google az Ön adatait az Egyesült Államokban dolgozza fel, és csatlakozott az EU-USA adatvédelmi pajzshoz https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Jogalap:

A YouTube integrációjának és a Google-nak történő adattovábbításnak a jogalapja az Ön hozzájárulása (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Címzett:

A YouTube meghívása automatikusan kapcsolatot indít a Google-lal.

Tárolási időszak és a hozzájárulás visszavonása:

Aki kikapcsolta a cookie-k tárolását a Google hirdetési programjához, annak nem kell ilyen cookie-kkal foglalkoznia, amikor YouTube-videókat néz. A YouTube azonban más sütikben nem személyes használati információkat is tárol. Ha ezt szeretné megakadályozni, akkor a böngészőben le kell tiltania a sütik tárolását.

A "YouTube" adatvédelemmel kapcsolatos további információkért tekintse meg a szolgáltató adatvédelmi szabályzatát a következő címen: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Harmadik országba történő áthelyezés:

A Google az Ön adatait az Egyesült Államokban dolgozza fel, és csatlakozott az EU_USA adatvédelmi pajzshoz https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Rendelkezés Kötelező vagy előírt:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes, kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul. Ha megakadályozza a hozzáférést, az a weboldal működésének korlátozását eredményezheti.

Google AdWords.

A feldolgozás típusa és célja:

Weboldalunk a Google konverziókövetést használja. A Google AdWords szolgáltatásait üzemeltető vállalat a Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Ha Ön a Google által elhelyezett hirdetésen keresztül jutott el weboldalunkra, a Google AdWords cookie-t helyez el az Ön számítógépén. A konverziókövető cookie akkor kerül beállításra, amikor a felhasználó rákattint a Google által elhelyezett hirdetésre.

Ha a felhasználó meglátogatja weboldalunk bizonyos oldalait, és a cookie még nem járt le, mi és a Google felismerhetjük, hogy a felhasználó rákattintott a hirdetésre, és átirányították az adott oldalra. Minden Google AdWords-ügyfél más-más cookie-t kap. A sütik ezért nem követhetők nyomon az AdWords-ügyfelek weboldalain. A konverziós süti segítségével gyűjtött információkat konverziós statisztikák készítésére használják azon AdWords-ügyfelek számára, akik hozzájárultak a konverziókövetéshez. Az ügyfelek megtudják azoknak a felhasználóknak az összlétszámát, akik a hirdetésükre kattintottak, és egy konverziókövetési címkével ellátott oldalra irányultak át. Ugyanakkor nem kapnak olyan információt, amely személyesen azonosítja a felhasználókat.

Jogalap:

A Google AdWords integrációjának és a Google-nak történő adattovábbításnak a jogalapja az Ön hozzájárulása (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Címzettek:

Minden alkalommal, amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, személyes adatokat, beleértve az Ön IP-címét is, továbbítunk a Google-nek az Egyesült Államokba. Ezeket a személyes adatokat a Google tárolja. A Google a technikai eljárás során gyűjtött személyes adatokat továbbíthatja harmadik félnek.

Cégünk nem tartalmaz olyan információkat a Google-tól, amelyek alapján az érintett azonosítható lenne.

Tárolási időszak:

Ezek a sütik 30 nap után érvényüket vesztik, és nem használhatók személyes azonosításra.

Harmadik országba történő áthelyezés:

A Google az Ön adatait az Egyesült Államokban dolgozza fel, és csatlakozott az EU_USA adatvédelmi pajzshoz https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

A hozzájárulás visszavonása:

Ha nem kíván részt venni a nyomon követésben, elutasíthatja az ehhez szükséges cookie-k beállítását - például a böngésző olyan beállításával, amely általában letiltja a cookie-k automatikus beállítását, vagy a böngészőjének a "googleleadservices.com" tartományból származó cookie-k blokkolására történő beállításával.

Felhívjuk figyelmét, hogy az opt-out cookie-kat nem törölheti, amíg nem kíván mérési adatokat rögzíteni. Miután törölte az összes sütit a böngészőből, újra be kell állítania a megfelelő opt-out sütit.

Kötelező vagy előírt rendelkezés:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes, kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul. Ha megakadályozza a hozzáférést, az a weboldal működésének korlátozását eredményezheti.

A Google Remarketing használata.

A feldolgozás típusa és célja:

Ez a weboldal a Google Inc. remarketing funkcióját használja. A Google Remarketing szolgáltatásainak üzemeltetője a Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (a továbbiakban "Google").

A funkciót arra használják, hogy a Google hirdetési hálózatán belül érdeklődésalapú hirdetéseket jelenítsenek meg a weboldal látogatóinak. A weboldal látogatójának böngészőjében egy úgynevezett "cookie" tárolódik, amely lehetővé teszi a látogató felismerését, amikor a Google hirdetési hálózatához tartozó weboldalakat látogat. Ezeken az oldalakon a látogatónak olyan hirdetések jelenhetnek meg, amelyek olyan tartalmakhoz kapcsolódnak, amelyeket a látogató korábban a Google remarketing funkcióját használó weboldalakon látogatott meg.

Jogalap:

A Google Remarketing integrációjának és a Google-nak történő adattovábbításnak a jogalapja az Ön hozzájárulása (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Címzettek:

Minden alkalommal, amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, személyes adatokat, beleértve az Ön IP-címét is, továbbítunk a Google-nek az Egyesült Államokba. Ezeket a személyes adatokat a Google tárolja. A Google a technikai eljárás során gyűjtött személyes adatokat továbbíthatja harmadik félnek.

Cégünk nem tartalmaz olyan információkat a Google-tól, amelyek alapján az érintett azonosítható lenne.

A hozzájárulás visszavonása:

Saját információi szerint a Google nem gyűjt személyes adatokat e folyamat során. Ha azonban nem kívánja használni a Google remarketing funkcióját, akkor a https://support.google.com/adwordspolicy/answer/143465 oldalon a megfelelő beállítások elvégzésével elvileg kikapcsolhatja azt. Alternatívaként letilthatja a cookie-k használatát az érdeklődésalapú hirdetésekhez a hirdetési hálózat kezdeményezésen keresztül, ha követi a http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp oldalon található utasításokat.

Rendelkezés Kötelező vagy előírt:

Az Ön személyes adatainak megadása önkéntes, kizárólag az Ön hozzájárulásán alapul. Ha letiltja a hozzáférést, az a weboldal működésének korlátozását eredményezheti.

SSL titkosítás

Az adatok biztonságának védelme érdekében az adatátvitel során a legkorszerűbb titkosítási eljárásokat (pl. SSL) használjuk HTTPS-en keresztül.

Adatvédelmi politikánk változásai

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen adatvédelmi nyilatkozatot úgy módosítsuk, hogy az mindig megfeleljen az aktuális jogi követelményeknek, vagy hogy az adatvédelmi nyilatkozatban szereplő szolgáltatásaink módosításait végrehajtsuk, pl. új szolgáltatások bevezetésekor. Az új adatvédelmi nyilatkozat ezután a következő látogatásakor érvényes.

Az adatvédelmi tisztviselőhöz intézett kérdések

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk egy e-mailt, vagy forduljon közvetlenül a szervezetünknél az adatvédelemért felelős személyhez:

datenschutz@dogbible.com

Ez az adatvédelmi nyilatkozat az activeMind AG, a külső adatvédelmi tisztviselők szakértőinek segítségével készült (verzió #2019-04-10).

Iratkozz fel a hírlevélre,
hogy mindig informálva legyél az aktuális kutyatrendekről.
Nem fogjuk spamelni a postaládádat! Nem adjuk el vagy adjuk ki az e-mail címét.
További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatok szabályzatunkban talál.